A Gardens by the bay es a koderdo

Az utolso nap delelottjen a szalloda melletti parkot jartam be, vagyis, foleg keresztben athuztam es bevettem magam a koderdo-epuletbe. Mert ott 22-24 fok volt es finom friss levego.

Szerintem innen alulrol tok olyan a hotel, mintha egy leghajo lenne ra kikotve.

Jobbra a varoskozpont szelso tornyai, szemben a nagyvarosok elkerulhetetlen kelleke, az oriaskerek, aztan a szuperfak es jobbra a szelen a viragos-fas epulet, ennek a parja kicsit jobbra a koderdo-epulet. Nem latszik a 30 fok, napsutes, 100% paratartalom :-).

Szoval ezek a fak egeszen erdekes kiserletek, letrehoztak egy terhalot, amire novenyek futhatnak fel, igy nehany ev alatt valoszinuleg szepen ki fognak zoldulni. A kilatojardara eredetileg fel akartam menni, de aztan olyan meleg volt, hogy inkabb menekultem a koderdo fele.

A harom torony minden iranybol jol nez ki.

Lily trolljat is magammal vittem, itt eppen megnezte a megkovesedett fatorzseket.

Ez mar a koderdo-epulet, nagyon-nagyon kellemes homerseklet volt, masfel-ket orat eltoltottem itt.

Komoly munka lehet ennyi novenyt ilyen szep allapotban tartani. 

Orankent beinditjak az esoztetot, hogy ne szaradhassanak ki, szerencsere annyira apro cseppekre porlasztjak a vizet, hogy abszolut nem zavaro.

Ez nagyon tetszett: a husevo noveny agyasba legobol is epitettek nehanyat :-).

Innen kozelebbrol jol latszik,hogy tenyleg legokockakbol vannak.

Itt pedig az igaziak kancsoi lognak.

Megint orchideak, hasonlo fajok, mint a botanikus kert hideg elohelyen bemutatottak, inkabb zoldes szinuek es kisebb viraguak.

Azert itt is volt kivetel. Szerintem ezeket a viragokat, a falon levokkel ellentetben, valoszinuleg cserelik, ha elviragoznak.

A falon viszont ugy tunt, hogy valoszinuleg ugy vannak telepitve, hogy mindig valami viragozzon, a tobbi pedig szep zolden eldegeljen.

Sorry, comments closed.