Chinatown es ejszakai seta

A botanikus kert utan a metroval bementem a Chinatownba valamit enni. Vegul ez a helyi specialitas chilis rak lett, hat, ez is megvolt, tobbet nem kell enni. Nem szivlelem a tarisznyarakokat, mert alig van bennuk hus. Ebben sem volt.

Reprezentativ minta szingapuri metromegallora. Sehol egy szem szemet, se kosz, ha leesne a kajam a foldre felvennem es siman tovabb ennem :-). Nezzetek meg milyen furcsa, hogy egyatalan nincsenek reklamok.

Az egyik kozeli latnivalo a buddha fogat orzo templom. Itt megint kicsit furcsa az azsiai arany-nemesfa-muanyag integeto macska stilus, ami azert nekem annyira nem jon be, de ketsegtelenul szep.

Korulneztem meg az utcakon, itt is jellemzo hogy altalaban kevesebb a reklamtabla, mint amihez szokva vagyok, de ez egyatalan nem zavaro.

Kozben beesteledett (ez meg mindig az elso nap, amikor delben erkeztem a hotelbe). A Szent Andras katedralis meg a gyarmati idokben epult, de ma mar elegge eltunik a korulotte nott tornyok kozott.

A Marina Bay Sands es a bevasarlokozpont elotte az obol varos feloli oldalarol. Bar vegul nem ereztem annyira jol magam az utolso ket nap, amikor a bal oldali szelso toronyban laktam, de minden elismeresem annak, aki ezt engedelyezte, megtervezte es kifizette. Lenyugozo epulet lett es tenyleg sikerult egy vilagszerte eladhato ikont epiteni a varosba.

Ez az obol masik fele, ezek a tornyok allnak a Marina Bay Sands-szel szemben. A jobb oldalon az alacsony, nagyon kivilagitott epulet a Fullerton Hotel, szinten meg a gyarmati idokben epult.

Ez a felfujhato jatszoter biztos nagyon tetszett volna a gyerekeknek, bar nem latszik, de meg mindig jo 28 fok volt, szoval tul sokaig biztos nem tudtak volna ugralni.

Minden este feny- es lezershowt tartanak a tornyok tetejerol.

 

Sorry, comments closed.