Péntek este

Sziasztok!

Múlt pénteken voltunk a kollégáimmal egy “rebusløp”-nek nevezett játékon. Ez abból ált, hogy kaptunk 7 borítékot, haton képrejtvényekkel, a hetedikben bónuszfeladatokkal. Mindegyik képrejtvény egy étterem vagy bár nevét jelentette, ahová el kellett menni és dokumentálni (blokk, fénykép), hogy mindenki megivott egy pohár sört ott. A bónuszborítékban a Schönherz-kupához hasonló feladatok voltak.

Mi úgy döntöttünk, hogy lusták és öregek vagyunk a szök?kútban énekléshez, vagy a rend?rautóban üléshez, úgyhogy csak egy bónuszt csináltunk: rendeltünk öt sört anélkül, hogy egy szót is szóltunk volna. Els?ként sikerült visszaérni a kiindulópontra, de egy rejtvényt nem sikerült megfejtenünk, így nem mi nyertünk. A csapatból néhányan hosszasan reklamáltak, miután megtudtuk a hiányzó rejtvény megoldását, mondván, hogy rossz volt a feladvány. De nem jártak sikerrel, így a különdíjat kaptuk meg: egy felespohár-készlet vicces/hülye feliratokkal. A poharakat szétosztottuk, így egy felepohárral és egy kellemes estével lettem gazdagabb. 🙂

Trackback

1 hozzászólás

  1. Nagyon jó lehetett. Tök jó játszani nem? Olyan szépek vagytok a képen, úgy néztek ki, mint egy elégedett kis csapat. (Persze mondanom sem kell, Te vagy a legszebb.)