Lalandia

A harmadik napra a helyi csucs-furdot, a Lalandiat terveztuk be. Ez egy nagyon latvanyos, hatalmas csarnok, amiben sok medence es meg tobb csuszda van.

Itt nem keszitettem bent fenykepeket. Kivulrol egy teljesen erdektelen, expo-jellegu doboz, belul pedig engem leginkabb a vegasi hotelek bolt- es kaszino-egyutteseire emlekeztetett: belso utcakkal, boltokkal terekkel, kicsit mint a Polus Center otthon vagy, mint a The Venetian Shoppes. A hely kicsit itt is jobban nez ki, mint amilyen. A jobb csuszdakra itt is mesterseges sorgeneralas volt (ilyen gumiban kellett csuszni es az embereknek a gumikra kellett varni). A viz kicsit hideg, a csuszasgatlo miatt a gyerekek talpat kikezdte a medence alja. Tudom, nekem semmi sem jo :-).

Csak hogy mutassam, hogy indult a nap: a “szuperextra” hotel balkani videki hoteleket idezo reggelipultja, ahol sajnos rendszeresen kifogytak meg a legolcsobb felvagottbol is:

 

Viszont legalabb volt rendes amerikai stilusu diner, vegre megvolt a tura elso normalis ebedje (20%-kal olcsobb, mint a hotel vacak bufeje).

A pancsi utan meg jatszottak egy kicsit a jatszoteren, aztan indultunk Aalborgba, ami kb. ket oranyira volt visszafele.

Es en itt aggodtam, hogy nehogy keztores legyen. Akkor meg nem tudhattuk, hogy egy vacak trambulin lesz a bunos az elso toresunkben alig masfel het mulva.

Sorry, comments closed.