Murcia

Iden sort keritettunk Murciara is. Szerencsere problemamentesen lehet megkozeliteni a varoskozpontot az autopalyarol, ugyhogy siman meg is erkeztunk a szokasos foldalatti parkolohazban (a legtobb spanyol varosban ahol eddig jartunk, mindig van a varoskozpontban egy kellemes foldalatti parkolohaz). Itt peldaul pont ezalatt a szep park alatt van.

A varosnezes viszont egy utolag eleg elhibazott igeret miatt a legkozelebbi McDonald’s-hoz vezetett, ami vagy ket km-re volt. Nem tunt veszesnek a terkepen, de vegul eleg hosszu lett, el is faradtunk a vegere.Ez a kedvenc majusi fam a spanyoloknal: meg nincs egy level sem rajta, de tele van lila viragokkal. Eleg nagyra is megnohet, Sevilla varoskozpontjaban volt beloluk eleg sok.

Ez egy kicsit furcsa volt, kalitka. Csak ugy a ter kozepen, szerintem pintyek voltak benne. Nem is tudom, szerintem inkabb furcsa volt mint jo.A mekihez odaerve kicsit meghult bennem a ver, mert eppen felujitottak, de szerencsere a sok munkagep kozott az oldalso bejarat nyitva volt es bent az etterem kb. harmada uzemelt. Szoval megkaptak a csirkehusi-sajtburger adagjukat. Visszafele aztan az odauton kinezett jatszoteren megalltunk. Ez mar boven delutan volt, meg mindig nem sikerult egyik nevezetesseget sem megnezni a varosban.

Utolag nagyon bosszantott, hogy a mekire fokuszaltam (Lily a csak ott kaphato ilyen kicsi csirkemell-golyokat akarta enni), mert mint utolag kiderult, a varoskozpontban, ot percre a parkolohaztol volt egy Burger King es azert valoszinuleg ki lehetett volna egyezni egy BK csirkehusival is.

 

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus, apa @ 2018-06-10 17:09

    Jó hogy van minden hol játszótér. 🙂