Mundomar Benidorm

Vettunk egy nagy levegot es felautoztunk Benidormba. Ez ket eve kimaradt, mert Valencia fele menet inkabb Elcheben alltunk meg megnezni a palmakat. Most viszont a delfineken volt a sor.

Delutanra sikerult csak odaerni, ugyhogy egybol siettunk is a papagajshowra. Az arak ossze-vissza repkedtek a fejunk felett, nagyon erdekelte a gyerekeket.

 

Aztan volt egy resz, amikor ket csinos lany volt a szinpadon:

Aztan a vegen zaklathattunk egy szerencsetlet baglyot is:

Aztan kijottunk, kotelezo eves es haladtunk kb. 15 metert. Ahol egyszercsak ott volt az arcfesto-tetkos bode.

Alig 30 perccel kesobb: Aztan a bode mellett egy eleg jo jatszoter bujt el, ugyhogy itt is eltoltottunk egy kis idot.
Aztan elindultunk felfele a delfinekhez. Itt eloszor a lakomedencejuket nezhettuk meg, itt kozepesen izlestelen diszleteket csinaltak, de a gyerekeknek tetszett, a spidergirlt is le kellett fenykepezni. Kulon felhivnam a figyelmet a bimbofogasra :-).Benidorm azert is kulonleges, mert ezen a partszakaszon itt engedelyeztek a legtobb toronyhazat. Elegge idegen es furcsa.Na itt latszik mind a harom festes. Erik tetkoja egesz tartos volt, kb. ket het alatt tunt el.Itt mar varja a csapat a delfineket.Akik aztan tisztessegesen vegig is ugraltak a programot.Az oszinte igazsag az, hogy tudom, hogy nem polkorrekt es el kellene itelnem, de az igazi delfinshow, az bizony a kardszarnyu delfines. Amikor elefantnyi allatok ugralnak.

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus, apa @ 2018-06-10 16:59

    Kis bátor Lilykém. Gyönyörűségek. 🙂