Las Vegas – nehany ejszakai kep

A varos egyertelmuen ejszaka a legszebb. Plusz nyaron szerintem csak ejszaka van elviselheto homerseklet.

Az egyik vacsorat a Belaggio bufeettermeben ettem, mert a Bizarre Foods vegasi reszeben nagyon pozitivan nyilatkoztak rola. Hat sajnos vagy ott estek tulzasba, vagy a musor felvetele ota eltelt nehany evben esett vissza nagyot a szinvonal, de azert ez mar megint csak kb. a kieli hajo nagybufejenek a szintjet hozta, annal dragabban. Valoszinu, hogy tenyleg inkabb at kell valtanom a Michelin-guide kovetesere, mert az meg sajnos emiatt kimaradt a tervembol, hogy a hotelnek amugy _harom_ csillagos etterme van: egynek ketto, kettonek pedig egy-egy csillaga van.

Persze mivel is lehet legjobban mutatni a fenyuzest egy sivatagban? Hat szokokutakkal. Ugyanezert van nagy szokokut-show a Burj Khalifa labanal is: sivatag es neeezd, mennyi penzunk van, csak ugy szorjuk a vizet.

Szoval a Belaggio elott egy nagy mesterseges to van. Ejszaka egesz szep, mert nem latszik annyira, hogy egy par meteres medence az egesz. Negyed orankent van szokokut-show.Szoval igy ejszaka teljesen jo a viztukor.Aztan nekikezdi a szokokut. Egesz jo, ezek a kozepso nagy kitoresek joval 100 meter fole ernek.Epitesekor a vilag legdragabb hotele volt, 1.6 mrd dollarba kerult. 

Sorry, comments closed.