Setahajozas

Iden is hajoztunk egy kort. Sajnos a balatoni hajozas tovabbra sem alkalmas (legalabbis Lellerol) a kirandulasra. Gyakorlatilag vagy semmi ido nincs mondjuk Badacsonyban, vagy tul sok. Celallomasbol sincs sok valasztas es Badacsonyon kivul szinte mindig valami massal, tipikusan vonattal kellene visszajonni.

Mivel augusztus volt, ezert elso korben abban sem voltak biztosak a hajosok, hogy el fog indulni az egy oras korut, mert csak 8 utassal indulnak. Furcsa azert ez a balatoni szezon, juliusban egymas hegyen-hatan az emberek, augusztus masodik heteben meg fujja az ordogszekereket a szel.

Szerencsere osszejott (bar ugye mi voltunk eleve oten mar), ugyhogy hajoztunk egy jo kort. Szerencsere, mert ugysem megyunk sehova, mar oda van keszitve a gyerekeknek a samli, hogy vezethessek kicsit a hajot. Ez mindig nagy elmeny nekik. Azert Lilyt megkertuk utana, hogy fogja is meg a kormanyt :-).

Itt ujra latszik,hogy valami fonok lesz a lanybol (vagy katonai rendor, mostanaban elegge kis rendor tud lenni): Lily kapitany mondja Veronika kormanyosnak, hogy merre menjen.Megjott a tengereszgyalogos is, de o inkabb most csak figyelt.
Es biztos ellatta a hid vedelmet is 🙂A to nagyon kellemes volt: csillogott a viz, szinte semi hullam, szep szin, nagyon jo volt, tenyleg.A lanyok aztan szerettek volna egy hajos fenykepsorozatot:

Ezt pedig magamnak fenykepeztem windows hatternek:

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus, apa @ 2017-10-01 19:06

    Olyan nagyon szépek, édesek! 🙂