Meg tobb Marina Bay Sands

Es meg nehany mas dolog. Ezzel a medencevel nem igazan lehet betelni.

Szoval az ember csak ul ott es bamul. A varos meglepoen csendes, a forgalom zaja ide mar nem igazan jut fel, igy csak nezed az elotted elterulo varost. A kovetkezo kep kakukktojas, mert nem a nagy medencebol keszult, hanem a masik oldalra nezo ket jacuzzi egyikebol :-).

Ez eppen reggel nehany orakor keszult, a nap a tenger felol kel fel, ezert az etterem epulete meg bearnyekolja a medencet. 

Azert nem semmi, es nagy otlet volt ez a leszakado feszitett tukru megoldas.

Nem is tudom, oke, hogy ezek a kepek tok egyformak, de ott is pont ugy ereztem, hogy valahogy tizedjere is le akarna az ember fenykepezni.

A felkelo nap szepen bevilagitotta a tornyokat.

Valamikor hajnali het ora korul lehetett az ido, szoval lent meg nem kezdtek el mocorogni az emberek, en meg mar masfel oraja a vizben enyhen fazva ultem es bamultam kifele.

Azert meg nem voltunk olyan sokan. Be kell vallanom, hogy a hotelnek igaza van, egyreszt, hogy kevesebben aludnanak itt, ha csak ugy fel lehetne jonni (akar belepovel), masreszt viszont ezzel a korlatozassal lehet elerni, hogy nincsen folyamatosan tomeg.

Ez meg valamikor hat ora utan kep, mar vilagosodik. Onnan latni, hogy nem este van, hogy a toronyhazak eleg sotetek.

Ez meg tenyleg akkor keszult, amikor felmentem, valamikor hajnal hatkor.

A tornyok belseje is izgalmas, alul ugye sokkal szelesebb az epulet, de hotelszobat kozepen nem tudsz csinalni (bar lehet, hogy itt is ugy kellene, mint a kompokon, hogy belul vannak ablaktalan szobak is :-), ezert a jo 10-15 emeletes ures tereket ilyen nagymeretu mualkotasokkal toltottek ki.

Ez a pad nagyon tetszett, parhuzamos uveglapok, amik alulrol vannak megvilagitva.

Ez viszont ami nagyon zavaro volt a szallodaban: egy atjarohaz, mindenfele emberekkel, nagy tomegekben. Nem egy 5 csillagos szalloda lobbyja. Plusz 20 percet kellett varni a becsekkolasra, ami ilyen arszinvonal mellett nem igazan fogadhato el.

Ez mar az epulet melletti bevasarlokozpontbol van: fecskefeszek. Az egyik meghatarozo termeszetfilm-elmenyem volt, amikor Attenborough bacsi mutatta, hogy leszedik a szulok nyalabol epitett feszket, kidobjak a fiokat, aztan az izetlen vacak izet meg megfozik levesben. Persze semmit sem ad a leveshez, dehat a nagy keleti “orvoslas” szerint jo hatasa van. Gondolom megint a libidora, mindig arra mennek.

Szoval ez a szerencsetlen meg ugy is volt hirdetve pluszban, hogy tollmentes.Aztan szep dolog a penz meg a biztonsag, de azert az orakat itt is ugy beszedtek ejszakara, mint a huzat.

Nepneveles: add at a helyed Stacey mondja, hogy add att a heleyd :-).

Szorgos nepunk gyozni fog:

Az a bizonyos szekunder szegyen. Ez a “gondolazas” mar nekem volt kinos:

Sorry, comments closed.