35

Szoval 35 eves lettem penteken. Hat, ez elegge megviselt. Kicsit enyhitett rajta, hogy nehany hete rendeltem magamnak egy normalis orat, mert ugy gondoltam, hogy elertem azt a kort, amikor mar jo ha van. Eppen pentek delben erkezett meg a munkahelyemre. A 40. szulinap durvabb lesz, arra vitorlast veszunk :-).

carrera

Eleg sokat nezegettem, vegul egy TAG Heuer Carrera Twin Time-ot vettem. Nagyon szemeztem az Omega Seamaster szeriaval es a Speedmaster Grey Side of the Moon oraval, de rajottem, hogy azok mar annyiba kerulnek, hogy nem mernem oket hordani. Ez meg eppen azon belul van, hogy nem felek az utcara menni benne.

A borszijas valtozat jobban tetszett ebbol a tipusbol, ugyhogy nehany kor utan vegul sikerult egy olyan orat is venni, amit felvehetek akkor is, ha vizes helyre megyek :-). Ez egy Seiko Prospex SBDC005 lett.

SBDC005_1

Az erdekesseg az, hogy mind a ketto mechanikus szerkezetu, ugyhogy az ember azert fizet sokat, hogy a kvarcnal pontatlanabb es nehezebben kezelheto oraja legyen. Viszont ez szep. Es a TAG Heuer hatoldala is uvegbol keszult, ugyhogy lehet nezni ahogy ketyeg :-).

Es egy kez-selfie az uj oraval:

20150703_151356

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus, apa @ 2015-07-09 19:19

    🙂