Siofok

Sikerult par napot szakitani a Balatonra is. Igy kis gyerekekkel egyre jobban ertekelem a deli partot. Jo volt latni, hogy szerintem a vizminoseg meg mindig evrol-evre javul.

20140723_091125

A siofoki onkormanyzatnak viszont csak gratulalni tudok, amikor hajnal 5-tol vagtak motoros fukaszaval a fuvet a strandon, 3-4 darabbal, lehetett am aludni tole. Egy kis traktor sokkal csendesebb lenne.

Az elmeny vegyes, a viz tok jo, a vendeglatohelyeknel az elso nap belefutottunk egy nagy turistacsapdaba, de sikerult tok jo steakhouse-t is talalni (ki is irom, Golden Bridge Steakhouse). Amugy nevetseges, hogy a gyerekkori (junk) food eloallito bodekat is keresni kell, mert meg egy hekket is el tudnak kesziteni rosszul. Hihetetlen.

Aztan egeszen megkivantam egy balatoni lakast, igazibol nehany ev mulva vehetnenk egyet, de aztan ott lenne a gond vele, hogy akkor a deli part vagy eszaki. A deli jobb a gyerekek miatt es a kilatas miatt (szebbek a hegyek az eszaki oldalon), eszakon pedig melyebb a viz es Fured meg mindig jobban tetszik, mint Siofok. Bar Balatonfoldvar egeszen jo koztes megoldas lenne.

Sorry, comments closed.