Cancun, hatodik nap

Ma vegre normalisabb volt az ido, ezert eljutottam Cozumelre.

Kb. egy oras autout utan ertunk a kompkikotobe, masfel meteres hullamok voltak. A fel oras uton a komp harmada hanyt, a legenyseg rutinosan mar a kikotoben letepkedett kb. 100 hanyozacskot, ami mind el is fogyott. En megusztam, de azert mondjuk egy ora mar sok lett volna. Tul kicsi volt ez a hajo ilyen vizre.

Talakoztam a Freedom of the Seas-szel, elmentunk mellette a motorcsonakkal. A merules jo volt, a szigetnek nagyon meredek fala van, szeretem a fal meruleseket. Jo erzes kiuszni a nagy kekeseg fole.

Azzal mar kevesbe voltam elegedett, hogy eleg mely lett es a vege fele mindig csak annyit mentunk feljebb, hogy 2-3 percre voltunk a dekompresszios merulestol.

Altalaban eleg gyorsan nyomtak le az itteni meruleseimet, sajnos ez utan is a masodik merules elott csak kb. fel orat voltunk a felszinen, ezert az nagyon sekely lett, 10 m korul. A merulesek rovidek voltak, 30 perc korul. A masodik korrol 100 bart vittem vissza a palackban (benne lett volna meg 15 perc, de csak egy merulesvezeto jott hatunkkal es volt kezdo is, aki tobb levegot fogyasztott).

Talakoztam nagy sugerrel:

Ez talan egy gyerek csaszarhal:

Na, es ezeken hol a hal?

Volt meg raja:

es egy szep languszta is:

Sorry, comments closed.