Nagyvidampark

Kotelezo program minden nyaron.

Az idei ev furcsasaga volt, hogy mintha romlana a moral otthon, gyakorlatilag a gyerekeket nem szabad egyedul hagyni a jatekok mellett, mert ket olyan esetunk is volt, amikor konkretan gonoszak voltak veluk.

Az egyik potn ennel a vacak hattyunal, aminel rosszul van megcsinalva es nem sorban kell allni egy helyen, hanem igy korbe allni es rohamozni. Elejuk pofatlankodtak. Az nem ertem ugye benne, hogy mindenkinek egesz estes jegye van, szoval nem lehet lemaradni. Eddig inkabb a kisvidamparkban a trambulinnal kellett nagyon figyelni, mert a kedves (es tenyleg, foleg) anyukak es nagymamak siman bepofatlankodtak volna a Lily ele a sorba, de most mar itt is folyamatosan veluk kell lenni.

A kedvenc tovabbra is a hanytato polip.En nem birom, szerencsere iden csak egy korre kellett felulnom, igy is fel oran at vert a hideg veritek utana. Erik es Lily vagy hat kort mentek vele, Veronika is osszesen kb. harmat, Rzso jobban birta, mint en.

 

 

Aztan persze rank is sotetedett, itt Veronika meg is jegyezte, hogy sotetben felelmetesebb volt a polip.

Ja es itt egy kis dicseret a Sonynak, egyszeruen fantasztikus, ahogy ejszaka vaku nelkul tudok fenykepezni az RX-100-zal.

Igazi nagyfiu es nagylany 🙂

Sorry, comments closed.