Oslo Military Tattoo

Aprilis vegen elmentunk az osloi katonazenekari talalkozora. Ez egy kellemes masfel oras program volt, egeszen jo resztvevokkel.

Kicsit felboritva a sorrendet ez az elso kep egybol a zarokepe a shownak. Kulon kiemelnem az Uj-zelandi pom-pom lanyokat. Kicsit kilogtak a bandabol. Aztan ott allnak a szep egyenruhajukban az amerikai tengereszgyalogosok. Szoval ok a zenekari programra a nema bemutatot hoztak el. Tenyleg tok csendben vannak, csak a fegyverek csattogasat hallani.

A program mar a beutazassal kezdodott, nem autoval, hanem a lassu vonattal mentunk be.

Itt mar mindenki keszen all. A talan leghiresebb ilyen osszejovetel az edinburgh-i, ok is kuldek egy csoport dudast es tancost.A pom-pom lanyok utan a legfurcsabb eloadast az olasz hegyivadaszok adtak elo, eloszor nem tudtuk, hogy ez most parodia, vagy komolyan gondoljak. Komolyan gondoltak. Es igazibol ket eloadasnak neztem meg utolag plusz videot, toluk es a Top Secret Drum Corpset.

A szep fajdkakas-tollas kalappal vegig szaladtak az eloadast es ugy tunik, hogy ok egyszeruen igy vonulnak.

Aztan a vegen elmentunk burritot enni. Erre teljesen varatlanul a koncertterem mellett szembetalalkoztunk egy langost arulo food truckkal:

Meglepo modon nem magyarok arultak. Sajnos nem voltak tul sokan korulotte, pedig pl. Svedorszagban egeszen sikeres. Mondjuk itt is eleg fura variacok jottek elo, gyakorlatilag egyfajta pizzakent probaljak eladni. Ha mar itt voltunk, a gyerekek slacklineoztak is egy kicsit.

 

Sorry, comments closed.