Kepek a lakasrol

Gondoltam errol is felteszek nehanyat, mert tobben azert meg nem voltatok lent. A haz meg kicsit steril, de majd bekoltoznek. A mi lakasunk a foldszinten kb. a kep kozepen, ahol kint van a kerti butor es a tv elott apu all es nez engem, hogy mit csinalok :-).

Szoval meg juliusban ilyen allapotok voltak:

Almennyezet fent, de azert meg sok hianyzik, kint mar elteritettek a termofoldet, nehany nappal korabban meg csak gazos-kicsit sittes fold volt csak.
Aztan megerkezett a konyha:

Keszul a kert. Sajnos kulon ilyen kis res nem kerult ra, ugyhogy at kell lepni. Ez valoszinuleg arvizvedelem miatt keszult igy, kicsit lejjebb a Bavariaban a partmenti hazaknal egy nagyobb teli vihar utan cserelni kellett a parkettat, mert elontotte a lakasokat a Balaton. Azert lehet, hogy egy ilyen kis fa samlit beszerzek mindket oldalra, hogy egyszeruen lehessen a gyerekeknek is atmenni rajta.Aztan egyszer kiguritottak a gyepszonyeget es beultettek a novenyeket. Nehez elhinni, hogy nehany nap van a ket kep kozott. A lepcsoket is meghoztak.Nappali, a part feloli resz a kanapeval:Nappali a kanape felol a konyha fele nezve:

A haloszobakrol es a furdorol elfelejtettem normalis kepet csinalni, csak a hibalistas kepek vannak, ugyhogy azokrol majd karacsonykor rakunk fel kepeket. A konyha meg nem vegleges, mert kicsit el van szurva, de ezt a beruhazo es a Kika megoldja majd. A kilatas pedig tenyleg nagyon jo lett. Valoszinuleg valamivel szebb a fenti lakasoknal, viszont innen meg csak kilepunk es egybol ott a viz :-).

Tetszik, hogy a haloszobabol elalvas kozben nezhetem, ahogy villog a viharjelzes.

 

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus, apa @ 2017-10-09 17:14

    Ó. Nagyon szép! 🙂