Egy kis visszatekintes

Ma ket eve irtuk az elso ,,jelentest‘.

Mivel most ugyis mindenki az eghajlatvaltozassal van elfoglalva, nemreg megint hatalmas vihar volt Svedorszag deli reszen, eppen emlegettek a ket evvel ezelotti vihart, mert ugyan annak az erejet nem erte el, de kozel volt.

Sotetnek meg mindig sotet van, de tudjatok, mar nem erdekel :-). Viszont ho nincs. Tok durva a kontraszt, hogy egy eve 60 centi hoban masztunk az ujsaggal, most meg igazibol egyedul akkor volt ho, amikor anyat kivittem a repterre (nov. 13.), azota ilyen esos, maszatos ido van. Alig nehanyszor volt -5-7 fok.

Ja, a villany, hat most mar konkretan erezzuk, mennyire bekaphatjak a foiskolai szallasszervezok, mert ebben az evben mar panik volt,hogy milyen draga a villany es hogy meg tuzifa sem lesz Osloban, erre brutto 1 kr alatt van 1 kWh, amibol kb. 40 øre maga az aram, a tobbi ado.

Aztan persze az orszag meg mindig draga, de nem nekunk. Szoval az itteni fizetessel teljesen gondtalan a dolog. (persze, minden relativ, pl. most hogy megyunk a vilag masik felere ket hetre nyaralni es meg buvarkodni is fogunk, most nem vehetek Dreamboxot)

Ja, es amikor azon sirankoztam, hogy nem hoztam eleg kajat… na, szoval meg mindig van egy adag konzerv, ami meg akkor jott ki 🙂

Es a vegere: Cicus azert azota sem szokott ossze a jeggel. Majd vicces lesz, amikor az apro (mielott barki rossz kovetkeztetest vonna le, ez meg nem most lesz) amint megtanul jarni gyorsabb lesz a jegen, mint anya…

Sorry, comments closed.