Egy atlagos ev, 2012

Eltelt meg egy ev. 2012 vegul szules nelkul telt, de 2013-ban mar nem igy lesz 🙂

Az ev elso resze a haztartasunk ketgyerekesitesevel telt, januarban vettunk egy testerbabakocsit (nagyon nehez, meglep, hogy ilyen daraga cuccot nem tudnak konnyebb dologbol gyartani), aztan egy nem-baba kocsit.

Az uj Touran azota is nagyon jol teljesit, elegedettek vagyunk. Nem akarok tobbet gyengebb autot :-). Meglepoen keveset fogyaszt, kb. 1,5-2 literrel kevesebbet, mint a Punto ugyanolyan hasznalatban. Az automata valto sokat segit a dugok elviseleseben. Aztan persze meg igy is, hogy itthon voltam GYES-en tobb honapot, majdnem 30 ezer km-t mentunk egy ev alatt.

Februarban Lily felallt, aztan azt hittuk, hogy Erik lassan szobatiszta lesz, de ez azota sem tortent meg, foleg azert, mert sajat babasagat latja megtestesulni abban, hogy pelust hasznal :-).

Tavasszal es nyaron eleg keves hirt raktunk fel, mert tobb honapig nem mukodott a blogszerver, bar szerencsere amugy is esemenytelenul teltek a hetek. Tobb kepes beszamoloval azota sem sikerult elkeszulnom, peldaul a juniusi lofoteni turaval.

Aztan osszel beindult az uzem, egy kellemes ejszakan sikerult szep sarki feny kepeket kesziteni. Igyekeztunk kihasznalni a keso nyari idot, elmentunk a gardermoeni repulomuzemba, aztan Lily mar kapaszkodas nelkul allt. Megneztuk a kozeli medveparkot es megneztuk a kikotoben a haditechnikai bemutatot. Ekkor tudtuk meg, hogy Rzso megint terhes, jon a harmadik baba :-).

Oktoberben hosszu kronikus betegseg utan elhunyt Kajak.

A szeptemberi felallas utan Lily elkezdett jarni.

Novemberben elkeszult kicsi (valoszinuleg) Veronika elso kepe.

Decemberben vegul nem mentunk nyaralni Egyiptomba, egyreszt, mert tovabbra sem tul rendezett a helyzet, masreszt elfogadtak egy cikkemet egy spanyolorszagi konferenciara. Bar nincsen tul meleg, cserebe sok muemleket megnezhetunk, ezert az egesz csalad utazik januarban.

Vegeredmenyben, Kajak elvesztese huzza le az amugy atlagos-pozitiv evet. Szerencsere 2011-et nem sikerult megkozeliteni sem, remelem, hogy 2013 megint inkabb 2010-re fog hasonlitani egy kellemes nyaralassal, aztan husvetkor a magyarorszagi nyaralassal, a nyar kozepen pedig Veronika problemamentes szuletesevel.

🙂

 

Trackback

3 hozzászólás

  1. anyus apa @ 2013-01-01 10:45

    🙂

  2. Tavaly ilyenkor dupla babakocsit vettél. Idei (2013-as) modellként kapható már hazai boltokban ilyen is: http://kep.brendon.hu/5086_1.jpg

    🙂

  3. Én is remélem <3