A camdeni piac es zsilip

A Camden-locks kornyek elegge felkapott mostanaban, ez a tipikus hipszter, kezmuves-bio-vegan vonal. Szerencsere a vegan nem kotelezo. Van piac es mindenfele csetreszarus, amitol engem kirazott a hideg, de maga a csatorna erdekes volt es a kaja is jo.

dsc08375

Tipikus csatornahajok, hosszu, keskeny, eppen akkora meretu, hogy elferjen a zsilipekben. U alakban pedig mindenfele streetfood konyha. Ami nagyon furcsa es elegge elszurt volt, hogy egyszeruen nem lehetett innivalot kapni. Se a pizzasnal, se a vietnami bufenel sem volt innivalo, vegul a jobb oladalon talaltam egy nagyon bio standot, ahol vegre lehetett venni frissen facsart narancs-grapefruit-lime gyumolcslevet.

Az egesz londoni tartozkodasom alatt itt ereztem egyedul ugy, hogy kicsit jobban megfogom a cuccom es atmegyek gyorsan. En nem tudom, hogy ez miert van, de az egyetlen nagyobb gyanus tinicsoportosulas pont itt a hid rampajan volt. Valahogy pont ugy ultek-alltak a sracok, hogy nehez legyen atferni kozottuk. Igazi semmirekello banda volt.

dsc08370

Itt kicsit jobban latszik, hogy vegig kicsi standok sorakoznak. Ami fura, hogy hatkor mar elvileg bezar az egesz es vegulis fel hetkor tenyleg mar egy csomo helyen mosogattak es csak egy-ket etel volt a negy-ot helyett. A nagy sarga “BAR” feliratos standon pedig nem voltak hajlandoak adni egy pohar innivalot, mert mar bezartak.dsc08373

Innen jobban latszik maga a zsilip. Eppen felujitjak a jobb oldali zsilipkamrat, ezert csak a bal volt hasznalatban, meg zsilipelest is lattam. A gyerekekkel is erdekes lehet, vizibusszal el lehet innen menni a londoni allatkertbe.
dsc08372

Hangulatos kis vashid vezet at a csatorna folott.
dsc08376

Sorry, comments closed.