A Clarkson, Hammond and May Live

A lenyeg, ami miatt utaztunk.

20150620_160548

A show megint tetszett, a fiuk nagyon profik, de a rendezes botranyos volt. A Sørmarka arena elvileg megfelelo lehetne egy ilyen showra, de arra nincs mentseg, hogy egy minimum 4000 fos (max. 15 ezres) rendezvenyekre tervezett letesitmenyben 40 darab toi-toi wc-hez kelljen kiszaladgalni, mert valamiert nem hasznalhattuk az epulet sajat wc-it. Kezet mosni nem letett. A bufe harom ilyen ad-hoc izevel volt megoldva, ahol a fel literes uvegekbol ontottek ki poharba a fel liter innivalokat es nem engedtek bevinni az uvegben a lelatora. Persze poharban mar ok lehetett volna, hatha valakinek a nyakaba ontod.

20150620_150558

Aztan a szekek olyan szukre sikerultek, plane a varhatoan 80%-os ferfi kozonseget nezve, hogy legalabbis intim kozelsegben kellett ulni. A nyomorult muanyagszekrol meg a sokkal vekonyabbak is lelogtak oldalt, de itt nem hagytak kozt kozottuk.

20150620_154029


A hangositas sem volt jo, mert gyakran elnyomta a fiuk hangjat a zene es ami a leggazabb volt: a szinpadi kep sem volt jol osszerakva, mert az U alaku nezoter also reszenek, hol a legkevesebb ember ult, beszeltek a legtobbet, mert az volt “szemben” a szinpaddal.

Szoval a fiukat megneznem megint, de soha tobbet a Sørmarka Arenaban. Szerencsere ugy tunik, hogy a BBC-vel kotott szerzodesuk csak a tv-s konkureciat zarta ki ket evre, ugyhogy mar nagyon valoszinu, hogy a Netflixszel szerzodtek le (az streaming szolgaltatasnak minosul).

Sorry, comments closed.