Heti képek

Sziasztok!

Erik továbbra is kedveli Kajakot, de még mindig vigyázni kell, hogy ne bántsa nagyon.

Nem tudom, hogy van-e még egy ilyen birka-kutya a világon: a múltkor már az orrát tépte Erik, de ? csak sírt és eszébe sem jutott arrébb tenni a gyereket. Egy tündér ez az eb.

Szerencsére volt egy pár napos nap, úgyhogy néha még a kertbe is ki lehetett menni.

És persze folytatódik a gyermek informatikai továbbképzése is. 🙂 Nagyon élvezi, hogy azt csinálhatja, amit anya vagy apa szokott.

Alábbhagyott a szúnyoginvázió, úgyhogy végre tudott a saját lábán jönni egy darabon kutyaséta közben. Meglep?dtünk rajta, hogy félútig bírta a kis láb (kb. 1,5 km).

Sebességre is hozza a normál sétatempót. De átlagban lassabbak vagyunk, mert persze mindent meg kell nézni és alkalmanként felszedni. Nem nagyon kedveli, hogy a kezünket kell fognia séta közben, de még túl bátor a lejt?kön, úgyhogy nem mehet egyedül.

Kedden voltunk ultrahangon Lilyvel. Az ultrahang szerint nem nagyobb a baba, mint az átlag. A 38. héten vagyok: 3600 grammra becsülték a súlyát és kb. 35 cm-re a fejkörméretet. Ez nagyjából összevág azzal, amilyen Erik volt ebben az id?szakban.

Magzatvíz, méhlepény, minden rendben. Fejjel lefelé figyel a kicsi, gerinccel a bal oldalam irányában (szintén úgy, mint Erik volt). Ez nagyjából meg is felel a megfigyeléseinknek, mert általában jobb oldalon érezni a lábát.

Csak születne már meg. Anya nagyon unja már a várakozást…

Üdv,

Rzsó

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus, apa @ 2011-08-07 19:05

    Nem is találok szavakat! Olyan stramm kisfiú Erik, olyan boldogság látni benneteket ilyenkor úgy érzzük fél métert emelkedünk a földtől, úgy örülünk. 🙂