Nyaralas

Fincsi, lefoglaltuk a kovetkezo nyaralasunkat 🙂

Kicsit onellentmondasba keveredtem, mert vegul Mexikoba megyunk, pedig ugye itt azt mondtam, hogy nem igazan akarok visszamenni oda es hogy vannak jobb helyek. Az idei nyaralasnak viszont mas parametereknek kellett megfelelnie:

  • garantaltan legalabb 25 fok december-januarban,
  • all inclusive,
  • olyan hotelkomplexum, amit nem kell elhagynunk,
  • finom kaja es
  • lehetoseg szerint kozvetlen repulo Oslobol.

Az Eszak-afrikai es a Kozel-keleti celok ezzel kiestek (nincs meg a 25 fok), a Zold-foki szigeteken dengue laz van, Szaharatol delre nem megyunk 9 honapos gyerekkel, Seychelle-szigetek es a Maldiv-koztarsasag pedig nagyon draga. Thaifoldon bizonytalan a politikai helyzet es Krishynek rossz tapasztalatai voltak vele. Egyeb Del-Kelet-Azsia pedig Rzsonak nem tetszett (plusz a 20 orat surolnank mar lassan pl. Bali eseteben).
Vegul a Dominikai Koztarsasag es Mexiko maradt a listaban, aztan a RIU Palace Mexico-t (tripadvisor, tui) valasztottuk a Playa del Carmenen. A donto erv vegul az volt, hogy iden telen kozvetlen charter jarat repul Cancunba, igy “csak” 12 oras lesz az ut. Valoszinuleg embert es babat probalo lesz (meg nem lesz sajat helye a gepen es ugy tunik, tul nagy lesz mar a mozeskosarhoz), de remelem a ket het finom meleg megfelelo karpotlas lesz.

Sorry, comments closed.