Texas, utolso elotti nap

Ki szerettem volna probalni egy igazi amerikai vidamparkot is, a legkozelebbi, amiben sok hullamvasut volt, a fort worth-i Six Flags Over Texas.

sfot_texasgiant_turn

Itt nem csinaltam sajat fenyekepeket, ugyhogy csak ossze van ollozva. Sok hullamvasut volt, ugyhogy ugy indultam Austinbol, hogy odaerjek nyitasra.

Amikor bemehettem egybol fogtam egy terkepet es elindultam az elsodleges cel, a nagy fa hullamvasut fele. Az uj Texas Giant eleg impressziv, bar kicsit csalnak, mert a sin es a kozvetlenul azt tarto szerkezet acel, szoval inkabb acelbetetes fa hullamvasut, hianyzott belole a fa vasutaknak a rangatozasa, ez siman futott, mint egy acel.

Aztan egybol mentem egyet a Titanon, ami mar egy ujabb acel hullamvasut.

Aztan pihentem negyed orat es ettem egy kis vodor rantott csirket :-), kepzeljetek, itt van az igazi lusta emberek csirkeszarnya is: ki van csontozva.

Megprobaltam meg egyet menni a Texas Gianton, de akkor eppen “elromlott”. Van egy elmeletem, hogy a vidamparkos cegek egyszeruen nem akarjak,hogy nem kelljen sorbanallni. Ezert mert eppen meg egy vonattal is kiszolgalta az igenyeket, inkabb leallitottak, mert nem lehetett eleg ideig varatni az embereket (es igy akkor meg a vegen hullamvasutaznak a gyaloglas es az eves/ivas helyett).

Ugyhogy atsetaltam keresztben a parkon, felultem erre a belteri vasutra. Nem jo, szerintem nem vicces, hogy korom sotetben mesz es csak ide-oda rangat valami, nem lehet tole normalisan megijedni csak a gyomrod fordul fel.

Utana ezen az ide-oda forgo izen mentem. Itt szerencsem volt, negy fos volt egy kocsi es kulon sor volt a maganyos utazoknak, ahol igy +1-kent a kocsikban fennmarado tartalekhelyeket lehetett menni. Ez inkabb hanytato volt mint izgalmas.

Utana, hogy megnyugdjon a gyomrorm, mentem egy kort egy mas acelvasuton, a Shock Wave-t.

Ezutan mar eleg rosszul voltam, kb. ket es fel oraja voltam a parkban, ugyhogy ettem egy funnel cake-t, hogy megnyugodjon kicsit a gyomrom, aztan megceloztam a legdurvabb hullamvasutat, a Batmant, ami raadasul most hattal ment.

teaser_Dining_FunnelCakeChocolate

Utana leultem egy kicsit es ittam kb. fel uveg vizet, de sajnos az emelygesem elojott, amint ujra hullamvasutra gondoltam, ugyhogy ugy dontottem, hogy nem erdemes hanyni, inkabb hazamegyek.

 

 

Sorry, comments closed.