Erik hazajott

Rzso tovabbra is gyorsan gyogyul, ezert vegul egy nappal elobb eljottunk a korhazbol (igy osszesen ket napot volt bent).

Az ules elso korben nem tetszett:

Az elso ejszakank eleg nehez volt, apa megtanulta az orrszivo hasznalatat. Plusz megtanultuk azt is, hogy attol meg, hogy a mellbimbo a szajaban van az apronak es cumizza, meg nem biztos, hogy szopik. Miutan vegigsirta az ejszakat (ehes lehetett plusz tegnap bucsuzoul kapott meg egy BCG es egy Hepatitis-B oltast is), megtalaltuk a helyes szoget, amikor nyel is. Meglepo modon utana el is csendesedett 🙂

Aztan miutan mindenki ebren volt fel kettotol kilencig, az egesz csalad ataludta a delutant (Rzso kicsit elobb felebredt, ezert o csinalta a fenykepet):

Kajak tunderi aranyos vele, azonnal lejott neki, hogy kolyok jott a csaladba, tok figyel ra. Hagytuk, hogy megszagolgassa plusz megnyalintotta a talpat is. Rendszeresen ki kell zarnunk, mert stresszel a kutya, amikor a baba sir. Ejszaka is ott allt az agy mellett, komolyan nezett es forgatta a fejet. De azert csovalt is egy kicsit, hatha az megnyugtatja a babat :-).

Trackback

3 hozzászólás

  1. HugiÁgi @ 2010-04-05 20:57

    Ez az apa-baba kép…hááát…annnnnyira éééééédes!!!!!! pusz

  2. Anyus, apa @ 2010-04-07 08:20

    Nagyon édesek. Jó egészséget, sok boldogságot kívánunk! 🙂

  3. Nagy Marcsi @ 2010-04-10 19:58

    Gratulálunk! Nagyon szépek vagytok! Várjuk a további képeket.
    Puszi

    Marcsi + a család