Meg mindig ho…

Bar holnap marcius van, pentek-szombaton kaptunk meg 10-15 centi havat. Csak este jutott eszembe, igy sotetben keszult kepeket kaptok. Szoval ilyen az, amikor sok ho van:
 Az elso kepen Rzso all, a telkunkon osszegyult egyik hokupac mellett. Itt csak mi utunkon es a parkolo reszen osszegyult mennyiseg van, nem az egesz utca hava van idetolva.

A masodik kepen pedig latszik, hogy alapbol milyen vastag a ho, comb fole er, 80 cm korul lehet. Kajak mar ketszer eltunik benne.

Ja, durva, iden 20%-kal volt magasabb a villany fogyasztasunk januar-februarban, mint egy evvel ezelott, az elmult ket honapban az atlaghomerseklet -10 fok alatt volt. Brrr.

Trackback

2 hozzászólás

  1. Hát ez tényleg mennyiség. Nem túl kellemes a -10 fok, pedig Te nem is vagy fázós. Reméljük ott is hamarosan eljön a tavasz. Majd hessegetjük arra a napsütést! 🙂

  2. A -10 fok az atlag es csak a homerseklet. Altalaban fuj a szel is, ezzel a hoerzet altalaban 5-8 fokkal hidegebb. Most kellemesen langyos -4-5 fok van, sot, lehet, hogy jovo hetre mar 0 korul leszunk.