Csabai kolbász

Sziasztok!

Hétvégén megint voltunk a svédeknél bevásárolni. Most a távolabbi bevásárlóközpontba mentünk, ami kb. másfél órányira van, de jóval nagyobb. Meglepetésünkre kaptunk igazi csabai kolbászt! 🙂 Ezen kívül vettünk egy pár cuccot az aprónak is: egy meleg zsákot, amiben úgy vannak lyukak, hogy a kagylóülésbe biztonsági öveit át lehet f?zni rajta. Ez a helyi viszonyok (hosszú tél) miatt, mindenképpen kell.

Ma sétálni voltunk az ebbel, összesen két órásra sikeredett. Megint egy kicsit túl h?vös van (-13 fok), nem bánnám, ha visszetérnénk -10 fölé.

Üdv,

Rzsó

Trackback

1 hozzászólás

  1. Kulonosen erdekes, hogy ezekbe a bevasarlokozpontokba (www.nordby.se a tavolabbi, ez az E6-os autopalya mellett van es Tocksfors, http://www.tocksforsshopping.se, a kozelebbi, ez a Stockholm fele vezeto uton van) gyakorlatilag csak norvegok jarnak, norveg tulajdonban is vannak. Megis, itt sokkal nagyobb a valasztek. Peldaul van alapbol kacsa es liba. Plusz teliszalami es kolbasz. Rendes felvagottas pult, peldaul olasz mortadellaval, 24 es 36 honapos erlelesu pata negra sonkaval, mindenfele friss hussal.

    A kerdes az, hogy azok az emberek, akik megtomik ezeket a bevasarlokozpontokat, nem veszik meg ugyanezeket az arukat itt?

    Mert ha tenyleg ekkora igeny van ezekre a finomsagokra, akkor miert nem lehet itt is kapni oket?