Evfordulo-idoszak

A hatodik evunket kezdjuk Norvegiaban es 11. eve vagyunk egyutt.Ilyenkor mindig kicsit visszagondolok erre az idoszakra. A sok szivas miatt meg mindig az elso masfel evet erzem a hosszabbik resznek, fel sem tunt, hogy mar tobb, mint harom eve vettuk a hazat. Osszessegeben elegedett vagyok, pillanatnyilag egesz jol megy a szeker es ha az atlagot nezem, akkor kellemesen elindult az itteni eletunk. Szilveszterkor is csak arra jutottunk, hogy soha rosszabb evet, mint a 2009-es volt.
Persze az atlag kb. annyira hasznalhato most, mint amikor a kolis bekoltozesnel, a 3 oras szivatas utan kihoztak, hogy atlagosan 4,5 perc/kollegista volt a felhasznalt ido, de egeszen szep statisztikat lehetne gyartani :-).

2009. kicsit negativan indult, hiszen meg nem volt meg az uj allasom, aztan februarban kicsit melegedhettem Cancunban, utana csak meglett az allas, Rzso Londonba nezett el, vettunk egy szep nagy akvariumot, rendesen berendeztuk a nappalit, nalunk jartak Rzso szulei es nagyamaja, aztan az en szuleim is kijottek, sikeresen atestem a doktori vedesemen, aztan kiderult, hogy Rzso terhes, majd doktorra avattak.
Azert 2010 eleg erdekes ev lesz, jon a baba, mindketten betoltjuk a harmincat es olyan hosszu szabadsagunk lesz, mint ami ovi ota nem volt.

Gyuri

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus,apa @ 2010-01-14 20:35

    A rossz dolgok emlékei majd csak elmúlnak. De ahogy írtad jó volt a 2009-es év számotokra. Sok-sok ilyen évet kívánunk Nektek!