Marketingszoveg, amit csak remelhetunk, hogy nem igaz.

Frissitjuk eppen a tv/hifi rendszerunket, ezert bekoszontott a “fenykor” hozzank is :-), szoval nem gondoltam volna, hogy a hazamban a fenyvezeto kabel a hangrendszerben jelenik majd meg eloszor. Az emberek viszont valamit nagyon felreertenek, nezzetek meg a dumat ezen a dobozon:

A szamitogephalozatban az uvegszalat gyermekvedelem miatt vetettem el (ha a rezkabelt nyalogatja, attol nem vakulhat meg), viszont most a hangot uvegen viszem majd az erositohoz. Na, szoval ami kiboritott, vettem uvegkabelt ma. Erre olyan kulonlegeset sikerult, amin szerintuk a _csatlakozot_ 24 karatos aranyozassal lattak el.

(hatasszunet)

Uvegkabel, ugye. Szoval csak remelem, hogy nincs bevonva a csatlakozo, mert az feny (az arammal ellentetben, ahol tenyleg javithat az aranyozas) bizony nem megy at az aranyon. Persze kibontva mar latszik, hogy parasztvakitas es korulotte van ilyen kis aranyszin, de persze maga a “drot” szep tiszta muanyag.

Nem ertem, hogy az emberek miert nem fogjak fel, hogy a digitalis atvitelnel vagy atmegy a jel, vagy nem. Nem lesz jobb a hangzas a draga kabeltol, itt mar nem szamit a vezetokepesseg, arnyekolas. Ha valami rossz a kabellel, akkor nem megy. Ha megy, akkor a gyemant-platina-titan kabellel sem lesz jobb.

Sorry, comments closed.