Genova

A masodik hetet eredetileg vegig Genovaban toltottuk volna, de sajnos nem ereztuk jol magunkat es az ido is eleg gyenge volt, ezert ot ejszaka utan visszamentunk Nizzaba.

DSC01170

A legfontosabb celt sikerult teljesiteni, talalkoztunk Marius baratunkkal, aki mar lassan harom eve dolgozik itt.

Azert nehany dolgot itt is sikerult a varosbol is megnezni: elmentunk az akvariumba, megneztuk a diszletnek epult galleont es elmentunk a tengereszeti muzeumba.

A varos nagyon nem jott be, a kozlekedes kaotikus es rengeteg bunozo feju embert lattunk. Plusz patkanyt es sok kutyakakit. A gyerekekkel is eleg nehez volt kimozdulni, mert kb. 30 perc seta utan elfaradtak es akkor vissza kellett cipelni oket a hotelig. Ahol peldaul igy kupacoltak az emeltes agy also agyan:

DSC01183

Sokat ettunk etteremben, itt peldaul jo kepeket sikerult csinalni a gyerekekrol, megis az utazas legnagyobb csalodasa lett, mert egyszerre volt daraga es rossz, pedig a tripadvisoron nagyon jo pontszamot kapott.

DSC01250

DSC01252

Erik jatszik a kicsivel az akvarium ettermeben (Lily a hatizsakban alszik eppen):

Azert egy bazilikat sikerult megnezni:

DSC01265Sajnos tobb muzeumot es palotat nem sikerult meglatogatni, mert az erre szant napon elegge esett az eso es sajnos a gyerekek nem dijaztak az esoben setalast (es mi sem vittunk vizallo ruhat, ugyhogy esernyovel setaltunk).

Trackback

1 hozzászólás

  1. anyus apa @ 2014-03-22 18:32

    Szuper képek valóban! 🙂