Cirkusz 2

Norvegiaban is van meg nehany cirkusz, a nyari idoszakban korbeutazzak az orszagot. Az Arnardo cirkusz egyik utolso idei eloadasara mentunk el meg szeptemberben.

A recept itt is kb. ugyanaz, mint a lelleinel: minden evre mas, altalaban kulfoldi artistakat hivnak meg. Itt maga a csalad inkabb mar csak szervezo volt, a lelleinel meg eleg sokat csaladtagok csinalnak. Nagy allatok itt nem voltak, a legnagyobb nehany poni es alpakka volt. A gyerekek kicsit csalodottak is voltak, amikor bementunk csak neztek, hogy hat ez Norvegia legnagyobb cirkusza, de kisebb, mint a lellei :-).

Szerintem az itt azert jobb, hogy adott szekre szol az ember jegye, ezert nem kell igyekezni a bejaratnal. A porond viszonylag kis mere miatt az ugratasok es az egyeb akrobatikus dolgok is azert korlatozottak voltak, de nekem peldaul a biciklis sracok tetszettek. A gyerekeknek foleg a kutyas es a papagajos szam tetszett. A papagajoknal nagy arak repultek perceken at korbe-korbe a satorban, ami ugyan nem volt kulonosebben bonyolult, de nagyon tetszett a gyerekeknek, mert legtobbszor alig egy meterrel a fejunk felett huztak el.

Sorry, comments closed.